Καθώς σας καλωσορίζουμε ξανά στο ATLANTIS BEACH HOTEL, δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον που ευθυγραμμίζεται με εξειδικευμένα πρωτόκολλα για την καταπολέμηση της COVID-19. Αποτελούμενη από εσωτερικούς και εξωτερικούς εμπειρογνώμονες στην ασφάλεια των τροφίμων και των υδάτων, την υγιεινή και την πρόληψη των λοιμώξεων και τις λειτουργίες του ξενοδοχείου, η εταιρεία μας επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα καθαρισμού και ασφάλειας. Θα παρακολουθούμε ενεργά και θα εξελίσσουμε τις λύσεις μας για να διασφαλίσουμε τη συνεχή εστίαση στην υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών μας.

Το πρόγραμμα καθαρισμού μας θα περιλαμβάνει:

Προσωπικό ξενοδοχείου
– Όλα τα μέλη του προσωπικού μας γνωρίζουν και εκπαιδεύονται μέσω σεμιναρίων για τον τρόπο μετάδοσης του ιού Covid-19 και για την παροχή πληροφοριών στους επισκέπτες μας.

Γραφείο υποδοχής / Αφίξεις και Αναχωρήσεις
– Οι πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες συνιστώνται για την πληρωμή των εξόδων του ξενοδοχείου (μετρητά είναι επίσης αποδεκτά).
– Όλες οι κάρτες κλειδιά θα απολυμαίνονται.
– Υποχρεωτική παράταση της διάρκειας των χρόνων check-out και check-in μεταξύ των κρατήσεων (check out από 11πμ και check-in από 3μμ), έτσι ώστε τα δωμάτια να μπορούν να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται καλά και να προβάλλονται μέσω του φυσικού αερισμού.
– Σήμανση και σήμανση δαπέδου χρησιμοποιείται για να υπενθυμίσει στους πελάτες να κρατήσουν τις μεταξύ τους αποστάσεις.

Καθαρισμός, απολύμανση, τακτοποίηση (δωμάτια και κοινόχρηστοι χώροι)
– Ενίσχυση των υπηρεσιών υγιεινής μας σε όλους τους δημόσιους χώρους.
– Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον καθαρισμό «σημείων επαφής υψηλής συχνότητας» όπως λαβές θυρών και κουμπιά ανελκυστήρα.
– Σχολαστικός καθαρισμός και πολύ καλός εξαερισμός του δωματίου μεταξύ των κρατήσεων.
– Η καθημερινή καθαριότητα καθώς και η αλλαγή σεντονιών, μαξιλαροθηκών και πετσετών θα αποφεύγονται και θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν αιτήματος των επισκεπτών.
– Τηλεόραση και κλιματιστικά ελέγχου θα έχουν καλύμματα μιας χρήσης.
– Οι υφασμάτινες επιφάνειες (π.χ. ταπετσαρία επίπλων) καθαρίζονται με συσκευή ατμού κατά την αναχώρηση.
– Οι πόρτες και τα παράθυρα όλων των δωματίων θα ανοίγουν καθημερινά για φυσικό αερισμό.

Υπηρεσίες τροφίμων – κουζίνες
– Όλες οι κουζίνες στο ξενοδοχείο μας ακολουθούν Ανάλυση Κινδύνου Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (HACCP), μια διεθνώς αναγνωρισμένη μέθοδο για τον εντοπισμό και τη διαχείριση των κινδύνων που σχετίζονται με την ασφάλεια των τροφίμων.

Υπηρεσίες εστίασης – Εστιατόρια (a la carte, μπουφέ, πρωινά δωματίων) και μπαρ (εσωτερικά και εξωτερικά)
– Όλοι οι υπεύθυνοι εστιατορίων και μπαρ εφαρμόζουν κοινωνική απόσταση μέσω του χώρου των τραπεζιών και των θέσεων επισκεπτών.
– Απολύμανση τραπεζιών, επιφανειών κ.λπ., μετά από κάθε χρήση και τακτικός αερισμός των εξόδων.
– Ο μπουφές θα είναι διαθέσιμος με βελτιωμένα μέτρα υγιεινής.
– Τα απολυμαντικά χεριών είναι διαθέσιμα δίπλα στους μπουφέδες.
– Θερμή παράκληση τα παιδιά να επιβλέπονται στον χώρο του μπουφέ.
– Σήμανση και σήμανση δαπέδου χρησιμοποιείται για να υπενθυμίσει στους πελάτες να κρατήσουν τις μεταξύ τους αποστάσεις.

Υπηρεσίες spa & γυμναστήριο
– Ισχύουν κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση μόνο κατόπιν ραντεβού.
– Σε Τζακούζι, ατμόλουτρο, σάουνα, μίνι γυμναστήριο απαγορεύεται η λειτουργία μέχρι νεωτέρας. Διατίθεται μασάζ.

Πισίνες και άλλες εγκαταστάσεις αναψυχής
– Μόνο εξωτερικές πισίνες επιτρέπεται να λειτουργούν σε ξενοδοχεία, σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο (η πυκνότητα συνωστισμού στις πισίνες των ξενοδοχείων υπολογίζεται με δείκτη 5 τετραγωνικών μέτρων επιφάνειας νερού ανά άτομο).
– Όλα τα καθίσματα, τραπέζια, τιμοκατάλογοι και οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα απολυμαίνονται πριν χρησιμοποιηθούν από άλλο επισκέπτη.

Καταστήματα ξενοδοχείου
– Σήμανση και σήμανση δαπέδου χρησιμοποιείται για να υπενθυμίσει στους πελάτες να κρατήσουν τις μεταξύ τους αποστάσεις.(1.5 m)

Κοινόχρηστοι χώροι (υπαίθριοι και εσωτερικοί)
– Συνιστούμε την αποφυγή της χρήσης ανελκυστήρων. Απολυμαντικά σε εισόδους ανελκυστήρα και σύσταση για χρήση κατά την είσοδο και την έξοδο. Συχνός καθαρισμός των ανελκυστήρων ειδικά σε «σημεία επαφής υψηλής συχνότητας» όπως λαβές και κουμπιά. Ο αριθμός των επισκεπτών που χρησιμοποιούν το ασανσέρ θα περιορίζεται σε ένα κάθε φορά (εκτός από τις οικογένειες και τα ζευγάρια).
– Σήμανση και σήμανση δαπέδου χρησιμοποιείται για να υπενθυμίσει στους πελάτες να κρατήσουν τις μεταξύ τους αποστάσεις.
– Εγκατάσταση αντισηπτικών (σταθερές ή μη σταθερές συσκευές) είναι τοποθετημένες σε όλους τους δημόσιους χώρους.
– Οι πελάτες του ξενοδοχείου δεν υποχρεούνται να φορούν αντιβακτηριδιακές μάσκες προσώπου (εκτός φυσικά αν είναι άρρωστοι/έχουν κρυολόγημα ή ανήκουν σε ευάλωτη ομάδα) κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο ξενοδοχείο μας.

Παραλία
– Για τα καθίσματα θα ισχύουν κανόνες φυσικής αποστασιοποίησης (ξαπλώστρες, καρέκλες, ξαπλώστρες κλπ.). Οι λουόμενοι θα αποθαρρύνονται για την τοποθέτηση πετσετών μεταξύ ομπρελών.

Ασφάλεια και προστασία της υγείας
– Η ασφάλεια και η προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού μας ήταν πάντα και θα παραμείνει η ύψιστη προτεραιότητά μας. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων καθαριότητας και υγιεινής. Σεβόμενοι την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και τις κατευθυντήριες γραμμές της ελληνικής κυβέρνησης, υιοθετήσαμε αυστηρά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από την εξάπλωση του Κορονοϊού και καταστήσαμε τα πρωτόκολλα καθαρισμού και υγιεινής πιο αυστηρά. Μένουμε συνεχώς ενημερωμένοι για τις ενημερώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τις συστάσεις του Ελληνικού Οργανισμού Υγείας, προκειμένου να διασφαλίσουμε το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στο ξενοδοχείο μας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με τα ταξιδιωτικά σας σχέδια και να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε τις διακοπές που σας αξίζουν, όταν ο χρόνος είναι κατάλληλος για εσάς. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο ξενοδοχείο μας.