Υπηρεσίες Spa

Περιποίηση προσώπου, body wrap, body scrub, μασάζ, αρωματοθεραπεία, signature treatments.
Jacuzzi, ατμόλουτρο και σάουνα είναι επίσης διαθέσιμα.

Υπηρεσίες περιποίησης νυχιών και κομμωτηρίου είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος.

Ώρες λειτουργίας Spa
Ανοιχτά Καθημερινά 10:00-19:00
Σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε τον χρόνο και την θεραπεία που προτιμάτε.

Ραντεβού & Άφιξη
Παρακαλούμε να φτάσετε 15 λεπτά πριν από τη θεραπεία σας.

Πριν το ραντεβού
Για να βιώσετε την αποτελεσματικότητα και την ευχαρίστηση της θεραπείας σπα σας, σας συνιστούμε ιδιαίτερα να έχετε ένα ελαφρύ σνακ αντί για ένα βαρύ γεύμα πριν από το ραντεβού σας. Η κατανάλωση αλκοόλ δεν συνιστάται.

Προετοιμασία
Σας προτείνουμε να αφήσετε όλα τα κοσμήματα στο χρηματοκιβώτιο του δωματίου σας. Το σπα δεν θεωρείται υπεύθυνο για τα τιμαλφή που χάνονται μέσα στο σπα. Για τους άνδρες – παρακαλώ ξυριστείτε πριν την περιποίηση προσώπου, για την επίτευξη των μέγιστων αποτελεσμάτων.

Πολιτική Ακύρωσης
Μετά την έκδοση της απόδειξης θεραπείας, η πολιτική της εταιρείας του Spa δεν επιτρέπει επιστροφές χρημάτων. Οι επισκέπτες μπορούν να αλλάξουν ημερομηνία και ώρα ή την προτιμώμενη θεραπεία τους.

Μετά τη θεραπεία σας
Σας συνιστούμε να μην κάνετε ηλιοθεραπεία μετά από αρωματοθεραπεία για τουλάχιστον 3 ώρες.

Πολιτική για COVID-19
Η προκράτηση είναι απαραίτητη.
Κατά την άφιξή σας, θα σας δώσουμε δήλωση υγείας Covid για να υπογράψετε. Το ευέλικτο check-in ραντεβού έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει κοινωνικές αποστάσεις. Όλα τα μέλη της ομάδας έχουν λάβει προηγμένη εκπαίδευση και πιστοποίηση στα βελτιωμένα πρότυπα υγιεινής και πρωτόκολλα. Επιπλέον, όλοι φορούν πάντα μάσκες προσώπου. Θα προγραμματισθεί επιπλέον χρόνος μεταξύ κάθε επισκέπτη/υπηρεσίας, για την πλήρη απολύμανση όλων των χώρων θεραπείας. (Σε περίπτωση που παρουσιάσετε συμπτώματα πριν την επίσκεψή σας στο σπα μας, παρακαλούμε καλέστε μας να αναβάλλουμε την κράτησή σας.)