ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Ξενοδοχείο ATLANTIS BEACH
είναι παραλιακό στην ήσυχη συνοικία Περιβόλια πάνω στην ανατολική αμμουδιά του Ρεθύμνου.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο Αρη Βελουχιώτη μπροστά σε μια υπέροχη αμμώδη παραλία μήκους περίπου 14 χμ. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη και ιδανική για κολύμπι. Είναι βραβευμένη με την Γαλάζια Σημαία για καθαρά νερά.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Προσβασιμότητα
Το ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο ATLANTIS BEACH είναι προσβάσιμο με τα τοπικά λεωφορεία ή με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Επίσης υπάρχουν παντού ταξί και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.
Επίσης νοικιάζουμε και εμείς νέα οχήματα στους πελάτες μας.

Hotels in Rethymnon, Atlantis Beach Hotel, Area map

Το Ρέθυμνο βρίσκεται στο κέντρο της βόρειας Κρήτης. Το αεροδρόμιο του Ηράκλειο βρίσκεται σε περίπου 85 χλμ. απόσταση. Τα Χανιά με το αεροδρόμιο του στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου βρίσκονται σε απόσταση περίπου 65 χλμ. Και οι δύο πόλεις και το Ρέθυμνο είναι επίσης προσβάσιμα με πλοίο.

ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γνωρίστε το Ρέθυμνο, μια ζωντανή πόλη με πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας και σόπινγκ

Υπάρχουν εκδηλώσεις, όπως το Αναγεννησιακό φεστιβάλ με θέατρο και συναυλίες, η τοπική Γιορτή του Κρασιού και άλλα . . .

Η Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου
απέχει περίπου 20 λεπτά με τα πόδια, η οποία περιβάλλει ένα εντυπωσιακό ενετικό Κάστρο που ονομάζεται "Φορτέτσα", και επίσης έχει τα μυστικά στενά σοκάκια και το διάσημο μικρό, ζωντανόκαι γραφικό ενετικό λιμάνι.

Hotels in Rethymnon, Atlantis Beach Hotel, Rethymnon, Venetian port
Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε cookies
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων